İSTANBUL / ARNAVUTKÖY - Şeyh Şamil İlkokulu

(0)
İslambey Mahallesi Tuğrulbey Sokak No 36 / 2 Arnavutköy / İstanbul
Vizyon
Tüm öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, öğrencilerimizin bilgili, becerili ve kendine güvenen fertler olarak yetişmelerine imkan tanımak , Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş, yeniliklere açık, üreten, ürettiklerini değerlendiren fertler yetiştirmek.
Misyon
Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin .Okulumuzda her veli,öğrencisine öğrenme için her fırsatın verildiğini bilsin.Hem öğretmenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın.
Başarılarımız.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
Saatler
SABAH GRUBU Ders Başlangıç: 08:00 Ders Bitiş: 12:50 ÖĞLEN GRUBU Ders Başlangıç: 13:10 Ders Bitiş: 18:00
İngilizce.
Ulaşım
Okulumuz ilçe merkeze yakın olup ister yürüyerek 15 dk. 1- Arnavutköy İlkokulu Durağından Suatlar Minibüsüne binin ( Yeşiltepe Markette inin. Sağa doğru Buhariye sokaktan 300 metre yürüyün. Tuğrulbey sokağın başında Şeyh Şamil İlkokulu... 2- Arnavutköy İlkokulu Durağından bolluca istikametine giden Bolluca minibüsüne, otobüsüne 36TC ye binin. Kemal paşa durağında ( Nurgaz´da ) inin. Karşı Risale sokaktan 400 m devam edin devamında Felek Sokaktan okulumuza ulaşacaksınız.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Arnavutköyün en hakim mevkilerinden biri olan Yeşil Tepe mevkisinde bulunmaktadır.
İL MERKEZE 30 KM. İLÇE METRKEZE 1.8 KM.
Sportif Etkinlikler
ARNAVUTKÖY ŞEYH ŞAMİL İLKOKULU SPOR KULÜBÜ ( BRANŞ: GELENEKSEL SPOR DALLARI ) ELİF AKTAN KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE,
E-TWİNNİNG PROJEMİZ DEVAM EDİYOR. ÜLFET TARHAN KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE,